Ring oss på 08-120 58 932

Om Junior & Company

Junior & Company blev till år 2004. Till en början var det menat att vara ett vidarearbete efter en entreprenad av Skanska Sverige. Namnet härstammar ifrån den ena brodern – Luis De La Cruz – som fick smeknamnet ”Junior” på bygget.

Till en början hjälpte bolaget byggföretag med medhjälpare och logistik på arbetsplatser. Det tog inte mer än två år innan företag, på sommaren 2006, började expandera. Förutom att tillhandahålla personal på bygget så började dem med uthyrning av busschaufför, i både beställningstrafik och linjetrafik. Ett år senare, år 2007, köpte Junior & Company in sin första buss – detta innebär att de hädanefter tillhandahåll alla persontransporter i sin egna buss.

Efter flera succéartade år så tog de nästa stora steg år 2012. Med en mängd egna bussar och chaufförer, samt flera förfrågningar inom byggbranschen, så var nästa steg för bröderna självklart – det var dags att köpa in entreprenadmaskiner för att expandera sin organisation ytterligare. På så viss kunde Junior & Company hjälpa entreprenadföretag med sina projekt ytterligare, med både anläggningsmaskiner och tillhörande personal.

Genom åren har Junior och Company förvärvat fler och fler bussar. Till en början erbjöd de endast bussar för utflykter, som till exempel företagsevenemang och skolutflykter. Nu arbetar de även med bussar med förare, som är anpassade till lokaltrafiken. Deras tjänster har under dessa år kontinuerligt utvidgats, och det kommer förmodligen att fortsätta att göra detta flera år framöver.

Ifrån att vara två bröder så har Junior & Company utvecklats till ett stolt familjeföretag, där familj också har flyttat med in i organisationen.

Här finns lite information om några av personerna som har gjort familjeföretaget till verklighet: